Amanda Quick:
Kristályok kertje


fordította: Kelly Ágnes

A különleges pszichikus tehetséggel megáldott regényíró és hivatásos társalkodónő, Evangeline Ames mindent elkövet, hogy minél távolabb kerülhessen a londoni utcáktól, ahol nemrégiben támadás érte, ezért az unalmasnak tűnő Little Dixby határában bérel házat. A közeli Kristálykert természetfeletti energiája azonban annyira lenyűgözi, hogy titokban felfedezőútra indul a lakatlannak hitt ősi kastély parkjában. Sőt, amikor az élete újból veszélybe kerül, védelemért is ösztönösen oda menekül.

Lucas Sebastian sohasem hagy cserben bajba jutott hölgyet, még akkor sem, ha az illető épp birtokháborítást követ el. A bérgyilkost gyorsan ártalmatlanná téve megmenti Evangeline-t, de ragaszkodik hozzá, hogy a támadást titokban tartsák. Neve ugyanis épp eléggé közszájon forog már a kertben állítólagosan elrejtett kincs és a rejtélyes módon elhalálozott, okkult botanikai kísérleteket végző nagybátyja miatt.

A nyomozásban tehetséges Evangeline és Lucas, a bűnözők gondolkodásának kiváló ismerője hamar felfedezik, hogy ellenségük közös. Ám ahogy a parkból áradó veszélyes energia egyre nő, azt is megértik, hogy ami a Kristálykert alatt van eltemetve, olyan erővel bír, amit nem lehet titokban tartani...