Danielle Steel:
Családi kötelékek


fordította: F. Nagy Piroska
megjelent: 2011
kartonált kötés
320 oldal
1650 Ft

A gyönyörű és tehetséges Annie Fergusonnak minden megadatott, amit egy fiatal nő csak kívánhat magának,ám egy szörnyű tragédia örökre megváltoztatja az életét: szeretett nővére és sógora halálos balesetet szenvednek, gyermekeik árván maradnak. Annie-t valósággal letaglózza a felismerés: mostantól ez a három gyerek az övé...

Tizenhat év telik el úgy, hogy Annie-nek nővére gyermekei a legfontosabbak a világon. A számára mindent jelentő családdal nyugodt és boldog életet él, és ezen nem is akar változtatni. Igaz, ideje sincs társat keresni, hiszen unokaöccsének és unokahúgainak nevelése kitölti minden idejét.

De eljön a pillanat, amikor a családi fészek kiürül. A gyerekek felnőnek és a saját útjukat járják, Annie pedig egyedül marad. Ám amikor már szinte le is mondott arról, hogy társat találjon, egy különös találkozás ismét váratlan fordulatot hoz az életébe.

Danielle Steel varázslatos regénye Manhattanből Párizsba, majd Teheránba röpít bennünket, és miközben a sors kiszámíthatatlanságáról, a váratlan erőpróbák megrendítő hatásáról olvasunk, megértjük, hogy milyen fontos az életünkben a családi kötelékek összetartó ereje.