Amanda Quick: Titkok Könyve


2. kiadás

fordította: F. Nagy Piroska
megjelent: 2010
kartonált kötés
320 oldal
1650 Ft

Szép, okos, önfejű, ami a szívén, az a száján. Az ilyen társalkodónőtől mindenki szabadulni akar, nem csoda hát, hogy Emma Greysonnak hat hónap alatt háromszor kellett állást váltania. Ráadásul hiába a pápaszem és a kopottas öltözék, az előkelő urak minduntalan tolakodó udvarlásukkal zaklatják.

Emma Lady Ames vidéki kastélyában is üldözője elől menekül, amikor a rejtekhelyéül szolgáló szekrényben váratlan társasága akad. Edison Stokes egy lopott könyv után kutat, a nyomok pedig a Lady birtokára vezetnek. Ha a férfi szimata nem csal, a kastély úrnője épp Greyson kisasszonyon akarja kipróbálni a titokzatos könyvben szereplő elixír receptjét.

Edison maga mellé fogadja segítőtársul a lányt, hogy megvédelmezze őt, és szemmel tartsa a tolvajt. Ám miközben egyre közelebb kerülnek az ősi könyv rejtelmeinek felfedéséhez, egy hidegvérű gyilkos szedi áldozatait körülöttük, és mindkettőjük élete veszélybe kerül...



"Ha délután veszel kézbe egy Amanda Quick-regényt, készülj fel rá, hogy ébren töltöd az éjszakát. Letehetetlenül bűbájos."
The Denver Post