Amanda Quick:
A gonosz özvegy


2. kiadás

fordította: F. Nagy Piroska
megjelent: 2009
kartonált kötés
320 oldal
1498 Ft

Madeline Deveridge pontosan tudja, hogy a rossz nyelvek városszerte csak Gonosz Özvegyként emlegetik. Azt suttogják, ő tette el láb alól a férjét. Ám kisebb gondja is nagyobb ennél. Egy ideje különös dolgok történnek körülötte: mintha néhai férje kísértené a túlvilágról. A nő tisztában van vele, hogy ez képtelenség, és eltökélt szándéka, hogy fényt derít a titokzatos jelenségre.

Úgy véli, ebben csakis Artemis Hunt, az úri társaság megbecsült, ám rideg és zárkózott tagja lehet a segítségére. A férfi kínosan ügyel rá, hogy senki se lásson bele a lapjaiba, a Gonosz Özvegynek azonban mégis sikerül őt sarokba szorítania. Tudomást szerez róla ugyanis, hogy Hunt a hírhedt londoni szórakozóhely, az Álompark tulajdonosa, és egy titkos társaság nagymestere. Így a férfi, Madeline diszkréciójáért cserébe, kénytelen felajánlani a szolgálatait.

Amikor belevetik magukat a rejtély megfejtésébe, még sejtelmük sincs róla, hogy az alvilág legsötétebb cselszövéseibe bonyolódnak, és egy hidegen számító gyilkos leselkedik rájuk...