Rólunk írták Olvasói vélemények Szerzőinkről Danielle Steel

[Sandra Brown] [Amanda Quick] [Danielle Steel]

Olvasói vélemények Danielle Steel könyveiről


2008.07.26.


Én a kollégámtól hallottam Önökről, mert ő nagyon szereti azokat a könyveket, amelyeket Önök adnak ki. Én is kíváncsi lettem, milyen típusú könyvek vannak a palettájukon. Észrevettem, hogy Danielle Steel könyveit is önök adják ki. Fiatal koromban nagyon szerettem, meg is vettem valamennyit. Ma már, harmincon túl, egy kislány anyukájaként inkább krimiket és mesekönyveket olvasok. Végignéztem az eddig megjelentetett könyveiket, de érdekes módon nem találtam olyat, amelyet ismertem volna.

Kivéve persze a Danielle Steel-könyveket. Az külön öröm számomra, hogy jutalomkönyvekkel díjazzák azokat, akik a honlapjukra látogatnak. Azon kívül, hogy ezzel népszerűsítik a kiadót, talán kicsivel több olvasásra is rá tudják venni az embereket. Egyébként nagyon impozáns az oldal. Köszönöm a lehetőséget!

B. H.2008.06.16.

A kiadó könyveibe szinte szerelmes vagyok. A munkámnál fogva nagyon kevés időm van olvasni, de már igen sok könyvet felhalmoztam, köztük sok Danielle Steel-regényt. Ezekért valósággal rajongok. Teljesen kikapcsolnak, pihentetnek, nem tudom letenni őket, amíg el nem olvasom az elsőtől az utolsó oldalig.

Az oldalak fűzése könnyű, nem esnek ki a lapok többszöri használat után sem, és nem utolsósorban elérhető áron lehet megvásárolni a könyveiket, ami manapság igen nagy előnynek számít!

K. E.2008.03.18.

Én mindig is nagyon szerettem a romantikus könyveket. Már tizenéves koromban is a Harlequin-kiadványokat olvastam. 2001-ben, huszonhét éves koromban meghalt a férjem, egyedül maradtam egy hároméves kislánnyal. Abban az időben kezdtem el gyűjteni és olvasni a romantikus irodalmat.

Sok írónőtől olvastam többféle könyvet. Először csak romantikus regényeket, aztán krimiket is, orvosi krimit stb. Az első időben nagyon sokat segített, hogy pár órára kikapcsolódjak, és felejtsem a bánatomat. Később pedig esténként, a lányom lefektetése után minden este olvastam pár órát. Sajnos voltak nehezebb idők is az életemben, amikor elég sok könyvemtől meg kellett válnom. Azóta vagy kölcsönkérem a könyveket, vagy a könyvtárból hozom ki őket, mert van olyan könyv, amit négyszer-ötször is olvastam, annyira tetszett. A Danielle Steel könyveiből készült filmeket többször is megnéztem.

Mind a mai napig egy-egy jó könyvvel a kezemben fekszem le. Nem szoktam túl sokáig olvasni, de egyszer-kétszer előfordult, hogy hajnalig olvastam, egyszerűen nem tudtam letenni a könyvet, amíg a végére nem értem. Nagyon örülök, hogy elkészült a kiadó honlapja, ahol egyre több információt olvashatunk a könyvekről.

B. G.2008.02.16.

Először is engedjék meg, hogy sikerekben gazdag, még legalább további húsz évet kívánjak cégüknek a születésnap alkalmából. Rendszeres olvasójuk vagyok, nagyon szeretem a romantikus sorozataikat, legyen itt szó Danielle Steelről, Amanda Quickről vagy akár Sandra Brownról. Tudom, nem sokan dicsekednek azzal, hogy szeretik a romantikus könyveket, mert az olyan ciki manapság, és csak a tanulatlan, buta, falusi nők olvasnak ilyeneket − hallhatjuk sok helyről. Hát én egyik csoporthoz sem tudom magam sorolni, két diplomámmal, városi lévén senki előtt sem titkolom, hogy szeretem az ilyen könyveket.

Nyomon követem a honlapjukat, az "Előkészületben" rovatot különösen, hiszen mindig a legfrissebb, legjobb könyvekről szeretnék értesülni. Mi keltette fel a figyelmemet az önök kiadványaiban? Elsősorban a külső, azonos felépítésű könyvek, szép színek, szép és ízléses címlap - mindenre gondolnak. Tudom, hogy itt most egy könyvükről kellene pár szót ejtenem.

A legutóbbi könyvem Danielle Steeltől a Nővérek volt, most olvasom épp a legújabb könyvét, A kettes lakosztályt. A Nővérek magával ragadó stílusa és ízléses borítója olyan élmény nyújtott számomra, hogy szinte láttam magam előtt a szereplőket, a küzdelmüket, napi vívódásaikat. A négy lány, a szomorú baleset utáni egybetartozás, mindenki számára példa értékű lehet. Szeretnék még egyszer boldog huszadik születésnapot kívánni minden kedves dolgozójuknak!

B. A.2008. 01. 26.

Nagy örömmel láttam, hogy ismét megjelent egy új Danielle Steel-könyv. Hűséges olvasója vagyok az írónőnek, minden egyes könyvét olvastam, és gyűjtöttem is. Mostanra már csak az új könyveit várom, de sokszor előfordul, hogy egy-egy régebbi művét újraolvasom, és mindig találok benne új dolgokat. A legutóbbi Nővérek is nagyon tetszett, mert ismét szívbe markoló az alaphelyzet, de a négy lány különböző jelleme és a sok humor mégis élvezetessé teszi az olvasást. Orvos vagyok, és a munka után sokszor kikapcsolódást nyújt Danielle Steel.

Dr. M. E.2008. 01. 24.

Anyukámnak köszönhetően fedeztem fel az igazán jó könyveket. Több éven keresztül naponta minimum kétszer mentem el a könyvespolcunk mellett, de csak akkor álltam meg előtte, ha valamilyen kötelező olvasmányra volt szükségem.

Leginkább Danielle Steel Szellem című könyvén akadt meg a szemem. Hála a kíváncsiságomnak és annak, hogy szörnyen romantikus alkat vagyok, elkezdtem olvasni. Azóta is olvasom a könyveit, a stílusa teljesen magával ragadott. Nagyon jó könyvek, már a hetediket olvasom Danielle-től. Gyakran megnevettet, de sokszor meg is ríkat. Igen érzelemdús, a leírásai nyomán pedig mintha előttem peregnének az események, a képek szinte megelevenednek a gondolataimban. Ettől olyan fantasztikus! Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményem. Sok szerencsét a továbbiakban is. Boldog születésnapot a kiadónak!

K. A.