Rólunk írták Olvasói vélemények Szerzőinkről Amanda Quick

[Sandra Brown] [Amanda Quick] [Danielle Steel]

Olvasói vélemények Amanda Quick könyveiről


2008. 08. 04.


Amanda Quick pár könyvét olvastam (olvasom). A zöld kristályt, a Légyottot, az Ezzel a gyűrűvelt már elolvastam. A vakmerőt is megvettem már, hamarosan el is kezdem. Már kinéztem az új könyvét is. Nagyon kedvelem az írónő regényeit. Sok kaland, szerelem és humor van bennük. Én mozgássérült vagyok, fő szórakozásom az olvasás. Az ő könyvei mindig felvidítanak. Van még egy kiadványuk, ami nagyon tetszett nekem, ez pedig a Hozd el nekem Hitlert. Nagyon izgalmas történet volt.

M. Cs.2008. 06. 28.

Gratulálok a huszadik születésnapjuk alkalmából! Szeretem a könyveiket olvasni, főleg a régebbi korokban játszódó romantikusokat. Nagy kedvenceim Amanda Quick történetei (A zöld kristály, Botrány, Becsület stb.).

K. A.2008. 06. 16.

Örömmel olvastam, hogy újabb Amanda Quick-könyv megjelentetését tervezik az idei évben. Azt hiszem, sok rajongó nevében mondom, hogy köszönjük szépen, és folytassák csak így tovább, sőt ha lehet, még sűrűbben!

Továbbá az is nagyon jó, hogy a régebbi, nehezebben beszerezhető könyveit kiadják újra, ami a régi és új Amanda Quick-kedvelőknek jó hír. További nagyon sok sikert kívánok Önöknek!

R. A.2008. 02. 28.

Nagyon köszönöm, hogy kiadják Amanda Quick könyveit. Ő az egyik kedvenc romantikus íróm. Az egyetlen probléma az, hogy csak pár éve fedeztem fel, ezért nehéz hozzájutni a régebbi kiadású könyveihez. Örömmel látom, hogy önök újra kiadogatják a régebbi műveit is. Nagyon tetszik a honlapjuk, a legfőképpen az, hogy most már van. További sikeres fejlődést kívánok, és még több régi és új Quick-könyv kiadásában reménykedem.

M. I.2008. 02. 16.

Nagyon örültem, amikor láttam, hogy az idei évtől kezdve Önöknek is lett honlapjuk, ahol tájékozódhatunk a készülő újdonságokról és egyéb információkról! Először is szeretném elmondani, nagyon tetszik a honlapjuk, áttekinthető, aktualizált!

Nagyon régóta olvasom az Önök által kiadott könyveket, leginkább Sandra Brown és Amanda Quick könyveit! Az elmúlt évek alatt minden könyvüket megvettem, és nagyon meg vagyok elégedve, mind a formai, mind a tartalmi kivitelezéssel − ezen azt értem, hogy a fordítás érthető, olvasható! Kellemes meglepetés volt, hogy újra kiadják Amanda Quick korábban megjelent regényeit. A régi könyveit, az első kiadásúakat szinte lehetetlen volt megszerezni, de hála Önöknek, mára sikerült összegyűjtenem az összest! Sandra Brown könyvei közül elsősorban a krimisebbek fogtak meg! Köszönöm, hogy évente újabb és újabb könyveket olvashatok tőlük!

L. R.2007.12.31.

A játékra szeretnék jelentkezni. Nagyon szeretem a romantikus könyveket. Amanda Quick a kedvencem. Szinte minden könyvét olvastam, nagyon tetszett a Menyasszonyt bérelnék, a Csábítás pedig az egyik legnagyobb kedvencem! Szeretem a régi időkben játszódó történeteket, Amanda Quick könyvei pedig nagyon viccesek és tökéletes kikapcsolódást nyújtanak nekem a tanulás mellett. Ajánlották még Sandra Brown krimijeit is, de tőle még nem olvastam semmit.

G. N.2007.12.31.

A születésnapi játékra szeretnék jelentkezni. Elég nehéz választani, hogy melyik könyvről írjak, mert sok könyvük tetszett nagyon. Közel áll a szívemhez Danielle Steelnek az Esküvő és a Birtok című könyve, de nagyon tetszett Amanda Quicktől a Menyasszonyt bérelnék és a Tiéd vagyok is. Amikor először olvastam történelmi romantikus regényt, nekem nagyon bejött a dolog. Nem tudom, más szerző is így ír-e, de a Quick-könyvek nagyon kedves, vicces, pihentető olvasmányok voltak. Szerintem ha legközelebb találkozom velük a boltban, akkor veszek majd. Békés, boldog új évet kívánok, és remélem, még sok könyvet fognak kiadni!

B. O.2007.12.19.

Az egyik kedves szerzőm, akinek a könyveit (ezen az írói nevén) önök adják ki, Amanda Quick. Mivel eddig az összes magyar nyelven megjelent könyve megvan, igyekszem megjelenéskor mihamarabb megvenni az újabbakat is. Kellemes kikapcsolódást nyújtanak olvasáskor, nemcsak nekem, a családban másnak is. Az írónő saját honlapját is megnézem néha, és úgy látom, hogy a magyar kiadás időben nem sokkal lemaradva követi az eredetit. Ezt, azt hiszem, mások nevében is megköszönhetem. Remélem, hamarosan újabb Amanda Quick-könyvet olvashatok a kiadásukban!

H. A.2007. 11. 28.

Végtelenül örülök, hogy végre elkészült a honlapjuk. Több szerzőjüktől is rendszeresen olvasok. Láttam a játékfelhívásukat, és azonnal tudtam, hogy fogok is írni önöknek. Arra gondoltam, hogy legkedvesebb szerzőmről és az ő könyveiről fogok írni, aki nem más, mint Amanda Quick.

Ebben a rohanó világban, amikor nem kevés baj ér bennünket, az ember néha úgy érzi, szeretne elbújni, kikapcsolódni, nem gondolni sem számlákra, sem gondokra. Én ilyenkor nem teszek mást, egyszerűen csak leveszek a polcról egy Amanda Quick-regényt.

Persze nekem is vannak nagy kedvenceim, amiket már többször is olvastam, de nem tudom megunni őket (Becsület, Csábítás, Titkok könyve, Menyasszonyt bérelnék, Legenda). Eleve kedvelem a történelmi romantikát mint műfajt, de szerintem nem véletlen, hogy Amanda Quicket e kategória koronázatlan királynőjének is mondják. Kedvelem a szerzőnő humorát, a pergő párbeszédeket és a kissé "tökéletlen" (mert épp nem a legszebb, vagy épp szemüveges stb.) hősnőket. Csak azt sajnálom, hogy Miss Quick nem ír gyorsabban, hogy minél több könyvét olvashassam.

További sikeres munkát kívánok önöknek, és a honlapjukat rendszeresen látogatni fogom!

B. A.