Rólunk írták Olvasói vélemények Szerzőinkről Sandra Brown

[Sandra Brown] [Amanda Quick] [Danielle Steel]

Olvasói vélemények Sandra Brown könyveiről


2008. 07. 31.


Gondolatok Sandra Brown Régen várt szerelem című könyvéhez: Szeretem a romantikus regényeket. Manapság sajnos nagyon hiányzik az ilyesmi a világból! És ebben a műben tökéletesen megvan mindaz, ami kellhet az érzéshez és a romantikához. No meg a SZERELEMHEZ! A legtöbb házasság ugyanis, tisztelet a kivételnek, e nélkül köttetik. A miénk is a kivételekhez tartozik, hiszen öt év együttélés után gondoltuk azt, hogy összekötjük az életünket. A mű hűen tükrözi a szerelem és a szeretet lényegét, azt az emberi érzést, amit nehéz szavakba önteni. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is jobbra vágyik, mint az ÉLET!

V. A.2008. 06. 19.

Engedjék meg, hogy gratuláljak a huszadik születésnapjukhoz! A honlapjukon kérik, mondjunk véleményt a könyveikről. Mivel nő vagyok, és kimondottan a kikapcsolódás, valamint a stressz levezetése miatt olvasok, csak pár női íróról tudok véleményt mondani. Nagy kedvencem Sandra Brown, nagyon jók a könyvei, és külalakra is nagyon szépek. A másik kedvencem Amanda Quick, jó lenne, ha évente több könyv is megjelenhetne tőlük. Köszönöm, hogy kíváncsiak voltak a véleményemre, és kívánok még nagyon sok boldog születésnapot és sikerekben gazdag esztendőt.

L. J-né2008. 05. 19.

Az én kedvenc íróm Sandra Brown, a romantikus és a krimis műveit egyaránt nagyon szeretem. Köszönöm, hogy ilyen szép számmal jelentetik meg a könyveit. Ezzel nagy örömet szereznek nekem. Az önök által kiadott könyveit különösen jó kézbe venni. Végre olyan kiadásban jelennek meg, hogy ha a könyveket egymás mellé rakom a polcon, akkor azonos magasságúak, és szépen elférnek egymás mellett. Így sokkal rendezettebb a hatás. Boldog születésnapot! További sok-sok sikeres évet kívánok önöknek:

S. Zs.2008. 02. 16.

Nagyon örültem, amikor láttam, hogy az idei évtől kezdve Önöknek is lett honlapjuk, ahol tájékozódhatunk a készülő újdonságokról és egyéb információkról! Először is szeretném elmondani, hogy nagyon tetszik a honlapjuk, áttekinthető, aktualizált!

Nagyon régóta olvasom az Önök által kiadott könyveket, leginkább Sandra Brown és Amanda Quick könyveit! Az elmúlt évek alatt minden könyvüket megvettem, és nagyon meg vagyok elégedve, mind a formai, mind a tartalmi kivitelezéssel − ezen azt értem, hogy a fordítás érthető, olvasható! Kellemes meglepetés volt, hogy visszamenőleg újra kiadják Amanda Quick könyveit. A régi könyveit, az első kiadásúakat szinte lehetetlen megszerezni, de Önöknek hála, sikerült összegyűjtenem az összest! Sandra Brownnak elsősorban a krimisebb könyvei fogtak meg! Köszönöm, hogy évente újabb és újabb könyveket olvashatok tőlük!

L. R.2008. 01. 08.

A lányom mesélt az önök játékáról, és úgy gondoltam, én is szeretnék jelentkezni. Bevallom, a lányom könyveit szoktam olvasni, neki rengeteg romantikus regénye van, azok között garázdálkodom. Elolvastam minden Danielle Steel-könyvet, bár igazán Sandra Brown könyvei tetszettek nagyon. Nem túl hosszúak, ugyanakkor romantikus történetek a javából. Ha épp dolgom van, egy-egy könyvét akkor is gyorsan el tudom olvasni. Pihentetőek számomra. Ha jól tudom, az Amanda Quick-könyveket is önök adják ki. Azok is jók, de én inkább a mai történeteket szeretem.

B. B-né2007. 12. 31.

Én is szeretnék részt venni a játékban, mert sok romantikus könyvet olvasok önöktől. Nem is tudom, hogy még miket adnak ki, én csak ezeket veszem. Egyik legkedvesebb történetem Sandra Browntól A legelső férfi. A lány terapeuta, és kezelésbe vesz egy hegymászóbalesetben megsérült férfit. Már korábbról is ismerték, de ki nem állhatták egymást. Állandó feszültség van közöttük, ami végül szerelemmé válik. Szerencsére a férfi is felgyógyul, és nem kényszerül örökre tolószékbe. A könyvet a férjemtől kaptam, és számomra ez maradt az egyik legkedvesebb olvasmány.

P. Gy-né2007. 12. 18.

Örülök, hogy ráleltem erre a játékra, én több kiadványukat is olvasom, de a legjobban Sandra Brown könyveit szeretem. Persze még nem állt módomban mindet elolvasni, de amelyeket olvastam, mind nagyon tetszett, főleg a Fehér izzás. A szerző rövidebb romantikus történeteit is kedvelem, de a krimisebb vonulat még izgalmasabb! Sajnos a kisfiam mellett most kevesebb időm jut olvasni, de nagyon sokan ajánlották már Amanda Quick könyveit is. Tőle nem olvastam még semmit, de nem kizárt, hogy a következő könyvét megveszem. Figyelni fogom a könyvesboltban a kiadójuk könyveit, mert szépek, jó minőségűek és megfizethető árúak.

K. O.