Rólunk írták Olvasói vélemények Sorozatainkról Nuala nyomoz

[Nuala nyomoz] [A sci-fi klasszikusai] [Kurt Vonnegut életműsorozat]

Olvasói vélemények a Nuala nyomoz sorozatról
(Andrew M. Greeley könyvei)


2008. 06. 23.


A lányom hívta fel a figyelmemet arra, hogy a kiadványaikról kikérik az olvasók véleményét. Ő már részt vett a játékon, és meg is kapta a meglepetéskönyvet, ami számomra is nagy örömet jelentett (Andrew M. Greeley könyve). Eddig nem is hallottam az íróról, de a könyvet olvasva biztos vagyok benne, hogy a sorozat többi részét is megveszem! Nagyon szeretem a romantikát, főleg egy kis krimivel fűszerezve! Azért is tetszik a könyv, mert Amanda Quick történeteit juttatja az eszembe. A Kiadó működéséhez további sok sikert kívánok! Remélem, még számos kiadványukat olvashatom majd!

V-né K. I.2008. 04. 29.

Egyszer meló után be kellett mennem a Tescóba némi élelemért, de előtte még elnéztem a könyves részre, hátha akad valami jó könyv. Egyből szemet szúrt Greeley könyvének borítója, melynek kivitelezése igényes és esztétikus volt. Valahogy jó érzéseket keltett bennem, így elolvastam a hátulján lévő tartalmat, ami csak növelte a kíváncsiságomat, mert szeretem az ír dolgokat (a zenét, az ír sztepptáncot, a kelta motívumokat stb.) A könyv maga is tetszett, mert tényleg humoros, érdekes fordulatok vannak benne, valahogy olvastatta magát.

A. B.2008. 04. 28.

Nemrégiben vettem egy könyvet Andrew M. Greeley-től A Smaragd-sziget aranya címmel, és nagyon megtetszett. Már érdeklődtem könyvesboltban és keresgéltem a neten, de az adott szerzőtől több magyarul megjelent könyvet nem találtam. Szeretnék érdeklődni, hogy várható-e még fordítás Greeley könyvei közül, vagy csak ennek az egy kötetnek a fordítását és árusítását tervezték? Várom válaszukat...

A. B.2008. 03. 03.

Már volt egy levélváltásunk ősszel, amikor Greeley további könyvei felől érdeklődtem. Írták, hogy egyelőre várják a visszajelzéseket. Nagyon érdekel, hogy hogy áll a dolog, mert tényleg nagyon sajnálnám, ha nem folytatnák. Nem lehetséges, hogy az ismertebb könyvek kicsit besegítsenek a kevésbé ismerteknek? Bizonyos könyvekkel állandóan tömve vannak az üzletek... Annyira jó lenne, ha folytatnák, nagyon kellemes könyv volt, és szeretném elolvasni a többit is.

Cs. E.2007. 10. 10.

Mivel nagyon szeretek olvasni, állandóan új könyvek után kutatok, személyesen, és az interneten is. Rendszeresen nézegetem a különböző kiadók honlapjait, köztük az önökét is, mert Amanda Quick az egyik kedvenc íróm. Így fedeztem fel Greeley-t, egy kicsit utánanéztem, és kíváncsian vártam a könyvet. Tetszett, és éppen ezért örülnék, ha folytatnák. Tetszett a történelmi háttér is, pont annyi szerintem, amennyi egy ilyen szórakoztató regénybe kell. Kellemes a szerelmi szál is, sejtető is, és kicsit az érzékekre is ható. Szellemes, pont az a humor, amit én szeretek. Ráadásul az, hogy az író pap, még külön meglepetés volt. Engem megfogott.

Cs. E.