Danielle Steel:
A kastély


fordította: F. Nagy Piroska

Winona Farmington mindig arról álmodozott, hogy az egyetem elvégzése után elköltözik otthonról, az unalmas kis michigani városkából. De az élet közbeszólt, és ő lehorgonyzott egy olyan munkahelyen, ahol kreativitását nem becsülik, és egy olyan férfi mellett, aki csak a testét szereti. Harmincnyolc évesen már kezd beletörődni, hogy az álmodozás nem neki való, és vigasztalódásképpen egy hihetetlenül népszerű tévésorozat, az 1920-as évek Angliájában játszódó Beauchamp Hall világába menekül.

Ám amikor egyetlen nap történései megszakítják életének lélekölő monotóniáját, rádöbben: itt az ideje, hogy változtasson. Egy hirtelen elhatározással elutazik abba az angol kisvárosba, amelynek kastélyában kedvenc sorozatát, a Beauchamp Hall-t forgatják. Elbűvöli a hely, az ott élő emberek, és összebarátkozik a stábtagokkal is, aminek köszönhetően végre kamatoztathatja alkotó- és szervezőkészségét.

Egy kibontakozó szerelem és az ígéretes szakmai előmenetel hatására Winnie sokkal tovább marad a történelmi kisvárosban, mint azt korábban gondolta…