Danielle Steel:
Az igazi


fordította: F. Nagy Piroska
megjelent: 2009
kartonált kötés
320 oldal
1498 Ft

Blake Williams feleségének lenni hihetetlen kalandot jelentett Maxine-nek, a hivatását szerető orvosnőnek, a három gyereket nevelő anyának. A ragyogó eszű, karizmatikus, ám teljességgel kiszámíthatatlan férfi ugyanis milliókat keresett és rendszeresen szerepelt az újságok címoldalán, de munkája és csillapíthatatlan kalandvágya miatt örökké úton volt, távol a családjától.

Így aztán öt év házasság után elváltak, de barátokként tartják a kapcsolatot. Blake - miközben továbbra is élvezi világcsavargó életét - bőkezűen gondoskodik családjáról, kényezteti rajongásig szeretett gyerekeit. Az asszony sorsa is rendeződni látszik: beleszeret egy kollégájába, aki volt férje tökéletes ellentéte: olyan férfi, akire mindig lehet számítani, aki mellett egy asszony biztonságban érezheti magát.

Ám hirtelen minden megváltozik.

Blake egy pusztító erejű földrengés hatására - amelyben gyerekek százai maradnak árván - gondtalan playboyból felelősségteljes felnőtté válik. Ráadásul arra kéri volt feleségét mint a gyerekkori traumák világhírű szakértőjét, segítsen neki humanitárius programja megvalósításában...