Amanda Quick:
Rád vártam!fordította: F. Nagy Piroska
megjelent: 2009
kartonált kötés
320 oldal
1498 Ft

Leona Hewitt férfinak öltözve oson be Lord Delbridge magánmúzeumába, hogy visszaszerezzen egy ereklyét, amelyet évekkel ezelőtt tulajdonítottak el a családjától.

Ám valaki más is behatol a félhomályos galériába: egy magas, fekete köpenyt viselő férfi, akinek már a puszta hangja is révületbe ejti Leonát. Thaddeus Ware, a rendkívüli pszichikai képességekkel rendelkező hipnotizőr játszi könnyedséggel irányítja mások gondolatait és tetteit. Leona akaratát azonban nem képes megtörni, sőt elképedve tapasztalja, hogy a nő delejes hatással van rá.

Thaddeus a titkos Arkane Társaság megbízásából keresi az ereklyét, és pontosan tudja, mekkora veszélynek teszi ki magát a nő, ha megszerzi. Delbridge már két embert tett el láb alól, hogy megkaparinthassa, ugyanis kizárólag a bűvös erővel bíró kristály révén nyerhet bebocsátást a Harmadik Kör nevű exkluzív társaságba. A mindenre elszánt lord ezúttal egy bérgyilkost küld a tolvajok nyomába, akit csak Éjféli Szörny néven emlegetnek, és még a megbízójánál is sokkal vérszomjasabb...