Amanda Quick:
Különös kérő


2. kiadás

fordította: Szuhay-Havas Ervin
megjelent: 2009
kartonált kötés
320 oldal
1498 Ft

A vonzó és okos Charlotte Arkendale talpraesett ifjú hölgy. Bár korán árvaságra jut, mégsem nézi ölbetett kézzel, hogy számító és szenvedélybeteg mostohaapja minden vagyonából kiforgassa. És nem esik kétségbe, amikor az adósságokban fuldokló férfit rejtélyes módon elteszik láb alól.

A külvilág számára igazi talány, miből tartja el magát a lány azok után, hogy öröksége nagy része odaveszett. Titokzatos foglalkozásához mindössze egy titkár szükségeltetik. Charlotte mindent tud a férfiakról, amit érdemes tudni róluk, de Baxter St. Ives-re még ő sem készülhetett fel. A széles vállú, perzselő tekintetű, különös idegen a nő minden tiltakozása ellenére a szolgálatába kíván szegődni.

De vajon miben mesterkedik ez a vakmerő, elszánt férfi a kulisszák mögött? Talán közelebb akar férkőzni a gyönyörű és elérhetetlen Charlotte-hoz? Vagy inkább annak a gyilkosságnak a részletei érdeklik, amelynek szálai Miss Arkendale-hez vezetnek?

A világhírű amerikai szerzőnő regénye ismét lebilincselő szórakozást kínál, miközben érzékletes képet fest a viktoriánus Anglia rejtélyekkel teli világáról is.