Sandra Brown: Fehér izzás


fordította: Komáromy Rudolf
megjelent: 2007
kartonált kötés
432 oldal
1498 Ft

Amikor Sayre Lynch megtudja, hogy Danny, az öccse, öngyilkosságot követett el, megszegi fogadalmát, miszerint sohasem tér vissza gyermekkorának színhelyére, Destinybe. Azt tervezi, hogy a temetés után azonnal elutazik, ám hamarosan belegabalyodik abba a hálóba, amelyet számító és zsarnoki apja, Huff Hoyle vetett ki rá. A férfi a louisianai kisváros egyetlen ipari üzemének nagy hatalmú tulajdonosaként a markában tartja a település valamennyi lakóját.

A lány félelme beigazolódik: semmi sem változott azóta, hogy elhagyta a szülői házat. Apja és bátyja éppolyan fondorlatosak, mint valaha, ráadásul új cinkostársat is találtak a lehengerlően vonzó és minden hájjal megkent ügyvéd, Beck Merchant személyében.

Csakhogy a kérlelhetetlen ellenőrzés alatt álló városban elfojtott indulatok forrnak. A hosszú időn keresztül titkolt gyűlölet bosszúterveket táplál, a hajdani bűnöket többé már nem lehet eltussolni, s egy nyomozó megállapítja, hogy Danny Hoyle halálát valójában nem is öngyilkosság okozta...