Danielle Steel: Színtiszta öröm200 oldal
kemény kötés, védőborító
2.500 Ft


 

 

 Ebben a mulatságos, kedves és megható önéletrajzi könyvében Danielle Steel elmeséli, hogyan talált rá arra a tenyérnyi kiskutyára, akinek elragadó személyisége azóta is bearanyozza környezetének hétköznapjait. És miközben elkísérjük Minnie-t San Franciscó-i bemutatkozásától Párizs kutyaruha-kínálatának alapos feltérképezéséig, azt is megtudhatjuk, hogy az évek során a négylábú kedvencek hogyan varázsolták el a család szinte minden tagját, és miként ajándékozták meg őket felejthetetlen emlékekkel.

Megismerkedhetünk Jamesszel, Danielle Steel gyermekkori mopszával; Elmerrel, a basset hounddal, aki mindvégig a fiatal, feltörekvő írónő mellett állt a pályakezdés viszontagságos éveiben; Cukorborsóval, akit az írónő díszdobozban nyújtott át kutyabolond férjének; és mindazokkal a szerencsés kutyákkal, akik részeivé váltak annak a kilencgyermekes családnak, ahol még egy vietnami csüngőhasú malac számára is akadt hely.

És miközben a szerző felidézi azt a sok-sok örömet és felfordulást, amit szeretett házi kedvencei hoztak az életébe, eltűnődik a kihívásokon is, amelyekkel egy kiskutya érkezésekor minden családnak szembe kell néznie, megosztja gondolatait az együttélés és az elválás nehézségeiről.

Színes egyéniségek – ebek és emberek egyaránt -, vidám fényképek, szívből jövő melegség. Danielle Steel talán minden eddiginél magával ragadóbb könyve tisztelgés a kutyák odaadó, önzetlen szeretete és a kutya-ember kapcsolat szépségei előtt.

***

Elérkezett az idő. A gyerekek kirepültek a fészekből. Új társra van szükség, aki mindenhová elkísér. Így hát a világhírű írónő a tökéletes kutya keresésére indul. Ki sejthette előre, hogy Minnie Mouse, ez a parányi, hosszú szőrű csivava lesz a kiválasztott? Szerelem volt első látásra.

***

„Az életem sosem nélkülözte a vígjátéki elemeket, még ha én magam nem is mindig láttam így. Kilenc gyerek, egyszerre tizenegy kutya és egy vietnami csüngőhasú malac elkerülhetetlenül produkál szokatlan helyzeteket, amelyeket olykor még én is viccesnek találtam.

Évekkel ezelőtt visszautasítottam a családomról szóló tévésorozat ötletét, most mégis szeretnék megosztani önökkel néhányat a mi tréfás, időnként talán kissé dilisnek tűnő kutyás történeteinkből, mesélni Minnie-ről és rólam, és azokról a gyakorlatias dolgokról, amelyeket kutyatulajdonosként megtanultam az évek során. Ami Minnie-t illeti: nyilván teljes képtelenségnek hat, hogy egy ekkora lény tartósan rabul ejtse a szívemet, pedig ez az igazság. Egy teáscsésze-csivava bárkinek elcsavarja a fejét, nem lehet, és nem is érdemes neki ellenállni. Mert ha van egy kiskutyád, netán egy nagykutyád, akit igazán szeretsz, az a legtisztább öröm… Minnie pontosan ezt jelenti nekem!”


***

DANIELLE STEELT a világ legnépszerűbb írói között tartják számon. Regényei több mint hatszázmillió példányban keltek el. Olyan nemzetközi bestsellerek fűződnek a nevéhez, mint a Pegazus, az Egy tökéletes élet, a Hatalmi játszma, a Győztesek, az Első látásra, Az idők végezetéig, az Anyák vétkei, az Örök barátok, az Árulás, a Hotel Vendôme és számos más nagy sikerű regény. Hullócsillagom című könyvében fia, Nick Traina életét és halálát beszéli el, A remény ajándékában pedig a hajléktalanok körében végzett segítő munkáját eleveníti fel.Olvasson bele!

Tetszett? Könyvünket megvásárolhatja elsősorban a TótHágas Plusz Könyvkereskedő Kft. országos bolthálózatában és webáruházában (Könyvtündér Internetes Könyváruház). A kötet korlátozott példányszámban a kiadói szerkesztőségben is kapható.